Alle projecten

Jong en vol ambitie


*UPDATE*

Ibrahim staat voor de klas op de Sumagha Secondary School!

 

*UPDATE*

Ibrahim is geslaagd voor zijn universitaire diploma! Hij heeft de titel 'Bachelor of Arts' behaald met een prachtige cijferlijst. Zijn familie en vrienden zijn ongelooflijk trots op hem. En wij ook! 

Dankzij uw steun is het Ibrahim gelukt om naar de universiteit te kunnen. En door zijn harde werken is het hem gelukt om te slagen!

Yes, geslaagd!

Ibrahim's prachtige cijferlijst

************

Je bent jong en vol ambitie. Dat geldt voor Enea, één van de kansarme meisjes die wij willen helpen op weg naar een zelfstandig bestaan. Al jong verloor ze haar ouders. Reuze blij kunnen we haar maken met een eigen naaimachine. Ze krijgt les in het maken van kleding en verschillende gebruiksvoorwerpen die ze kan verkopen en daardoor bouwen aan een eigen bestaan.

Ibrahim een jonge man zonder ouders die al als kleine jongen bij zijn oma kwam wonen kan geweldig goed leren. Helaas is er geen geld voor zijn studie. Wij willen Ibrahim heel graag een kans geven, zodat hij,  als hij zijn studie heeft afgerond weer terug kan naar Isoko waar hij vandaan komt. Daar wil hij de kansarme kinderen les gaan geven. Is dat niet en geweldig initiatief?

Help jij ook mee om de droom van jonge mensen als Peter , Ibrahim en Enea te verwezenlijken?

               

FAJA LOBI FRIENDS FOR FUTURE  Voor giften:  NL 44 RABO 0118 2291 68 / jong en vol ambitie      

 

 


Voer een bedrag in om te doneren €